Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със запалването /156,1.8 99

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със запалването /156,1.8 99

колеги имам проблем с запалването,не е карана 2,3 месеца,беше и без бензин,помпата ка4ва уж гориво,но не пали ако знае някои нещо да помага

Провери първо каква марка е колата, модел и т.н. Може от това да не пали
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

156,1.8 99 мислех че в профила пише

Comment

1.4 Да пише на кирилица. Форумът на Клуба е български и официалният език и писменост на него са българските. Явни демонстрации на нежелание да се улеснява комуникацията във форума ще се смятат за “неуважение към останалите участници”. Постове на участници, които отказват да пишат на кирилица, ще бъдат редактирани или отстранявани.

4 и 6 не са букви от Българската азбука

1.6 Да формулира заглавията на темите по начин, който дава да се разбере възможно най-пълно, недвусмислено и кратко за какво ще се отнася дискусията. В противен случай темата ще бъде преименувана. При особено неясно формулирани заглавие и съдържание на първия пост, както и при заглавие, отнасящо се до конкретен участник, темата ще бъде затваряна или отстранявана. Личните дискусии във форума се правят само с Private Message.

Мисля че стига като за начало ?

п.с Едва ли някой ще тръгне да рови из профила Ви за да види каква точно е колата.
        Много по-лесно е с подписа.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

акумулатора как е?
          и аз моята не бях я карал 6-7 месеца и имах малко ядове
          налей бензин, че лошо без бензин

Comment

Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
            акумулатора как е?
            и аз моята не бях я карал 6-7 месеца и имах малко ядове
            налей бензин, че лошо без бензин
            колега сипал сам 20 литра

Comment

Ако имаш възножност изскарай дюзите сложи ги на рейката и виж дли впръскват при даване на контакт или при вътрене. Ако не е от дюзите измери компесията да не би клапаните да засядат отворени. И най честия проблем едната такава кола да не пали е датчика за положението на коляновия вал.
              А нали всъщност ти изгасва имобилайзера като дадеш на контакт.
              156 1,8 ТS 99
              Nissan Murano 2005

Comment

Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщение
                Ако имаш възножност изскарай дюзите сложи ги на рейката и виж дли впръскват при даване на контакт или при вътрене. Ако не е от дюзите измери компесията да не би клапаните да засядат отворени. И най честия проблем едната такава кола да не пали е датчика за положението на коляновия вал.
                А нали всъщност ти изгасва имобилайзера като дадеш на контакт.
                имобилаизера гасне,свалях маркуча хварля бензин,за дюзите не ми е ясно много много

Comment

Working...
                X